Overzetten van een 0800/0900-nummer: how to

Heeft u een kennisgeving ontvangen dat uw huidige provider stopt met de dienstverlening voor uw 0800 of 0900-nummer? Geen zorgen, er is een soepele oplossing beschikbaar. Dit artikel belicht hoe u zonder downtime uw bestaande nummers kunt overzetten naar een nieuw netwerk, met behoud van alle bestaande functies.

uw nieuwe bestemming

Sinds 2000 is de Belfabriek de gespecialiseerde telefoonmaatschappij in Nederland voor 0800/0900-nummers. Een unieke eigenschap van de Belfabriek is hun eigen interconnect en platform, alsook een eigen telecomregistratie. Dit betekent dat u direct zaken doet met de specialist, niet met een tussenpersoon of reseller.

flexibele voorwaarden, geen lange contracten

Een veelvoorkomende zorg bij het overstappen van provider is de verplichting tot lange termijn contracten. Bij de Belfabriek hoeft dit niet. U kunt uw nummers overzetten met slechts een opzegtermijn van één maand. Bevalt de service niet, dan kunt u zonder opgave van reden uw nummer elders onderbrengen.

ervaring en expertise

Opgericht in 2000, heeft de Belfabriek een lange geschiedenis in het specialiseren van 0800/0900/088/085 nummers. Hun platform is volledig IP- en VoIP-gebaseerd en aangesloten via een eigen interconnect. Dit betekent dat u direct zaken doet met de telefoonmaatschappij zelf.

overzetten zonder downtime

Wanneer u het overzetten formulier invult, neemt de Belfabriek contact met u op om uw wensen te bespreken, zoals keuzemenu’s, wachtrijen of speciale vereisten. De overstap gebeurt overdag, tijdens werktijden, zonder enige onderbreking van de dienst.

maatwerk voor uw nummer

Heeft u specifieke meldteksten of berichten buiten kantoortijden nodig, maar beschikt u niet over de bestanden? Geen probleem. U kunt eenvoudig nieuwe bestanden maken met de text-naar-spraak bot van de Belfabriek. Deze kunnen dan worden gekoppeld aan uw begroetingen, waardoor u ze eenvoudig kunt updaten en beheren.

beheer uw nummer met gemak

Voor degenen die gewend zijn aan tools zoals de IVRmanager voor het beheren van hun nummer, biedt de Belfabriek een vergelijkbare, doch geavanceerdere oplossing. Met hun online dashboard beheert u realtime al uw nummers. U kunt meldingen instellen, een virtueel callcenter aanmaken en openingstijden bepalen. Op verzoek is een demo of proefaccount beschikbaar.

conclusie

Het overstappen van uw 0800 of 0900-nummer hoeft niet ingewikkeld of riskant te zijn. Met de Belfabriek kunt u rekenen op een naadloze overgang, flexibele voorwaarden en uitgebreide ondersteuning. Vul het formulier in en start de zorgeloze transitie naar uw nieuwe telefoonmaatschappij.

Plaats een reactie