Zo bespaar je direct 20% op je Google Shopping campagnes

Er wordt steeds meer gewerkt met Google CSS. In de volledige naam Google Comparison Shopping Service. Door het gebruik maken van dit programma komen de advertenties  van webwinkeliers bovenaan in de zoekresultatenpagina. Voor partners van Google CSS is het sinds 2007 mogelijk om als vergelijkingswebsite in de zoekresultaten van Google Shopping te komen. Nu ben jij natuurlijk benieuwd hoe je direct 20% kunt besparen op je Google Shopping campagnes. Dit kan via Bigshopper.nl. De partner van Google CSS maakt het namelijk mogelijk dat je 20% goedkoper kunt adverteren in Google Shopping. Wanneer je niet samenwerkt met een van de partners van het programma dan betaal je 25% meer klikkosten dan een ander die wel adverteert via een partner.

Wat houdt de 20% in?

De 20% klinkt heel erg interessant, maar wat houdt die 20% in? Om het heel simpel te maken is er het volgende voorbeeld: Je gaat adverteren via Google en biedt 1 euro per klik. Daarvan gaat slechts 80 cent de veiling in. In plaats daarvan gaat een van de partners van Google CSS voor 100%, dus de 1 euro, de veiling in. Zo betekent dit een bodverhoging van maarliefst 25% Zonder dat daar extra voor geboden wordt. Nu is er alleen nog de vraag hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je kunt genieten van de 20%.

Hoe werkt dit?

Zoals eerder geschreven is Bigshopper.nl een optie om de 20% direct te besparen. Alleen hoe werkt dit? Wanneer je aansluit bij de partner van Google CSS wordt de 20% binnen 24 uur geregeld. Daarbij kost het aansluiten maar 5 á tien minuten. Je hoeft alleen contact op te nemen, een contract te tekenen en jouw Google Ads account te koppelen. Het is zo simpel als het klinkt!

Plaats een reactie